Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Το blog που επιθυμεί να ενώσει όλλους τους blogger με στόχο την προβολή της Χίου!

Το http://visit-chios.blogspot.com/ δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει όλους τους Χιώτες blogger και όσους αγαπάνε την Χίο ώστε να προβληθεί η Χίος  με ανιδιοτέλεια και μεράκι,να δείξουμε γιατί κάποιος πρέπει να επισκεφθεί την Χίο!
Αυτό δεν γίνεται δυστυχώς από τους υπεύθυνους αυτού του Νησιού γι αυτό είπαμε να δοθεί ένα μέσο στους πολίτες ώστε εμείς οι ίδιοι,οι πολίτες αυτού του πανέμορφου και ανεξερεύνητου Νησιού να προβάλουμε τον τόπο μας και να θίξουμε τα κακώς κείμενα που δυσφημούν την Χίο μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια επιθυμούμε να συμμετέχουν όλοι οι Χιώτες blogger αλλά και όσοι αγαπάνε την Χίο,θέλουμε το blog αυτό να μην ανήκει σε κανέναν ,να ανήκει στην Χίο,θέλουμε να φτάσει αν είναι δυνατόν και το μέγιστο αριθμό των 100 διαχειριστών!
Όσοι δεν είστε blogger και θέλετε να βοηθήσετε σε αυτήν μας την προσπάθεια μπορείτε να μας στέλνετε το υλικό που πιστεύετε ότι θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια,ιστορικό,κείμενο,φωτογραφίες,βίντεο στο παρακάτω Mail   newsofchios@gmail.comΕυχαριστούμε πολύ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More